DOCENTEN

HANS KAMPS

Oprichter/
docent

Therapeut, Coach,Trainer

Naast de 3 jarige opleiding tot Energetisch therapeut doceer ik sinds enkele jaren, samen met Fientje Nelissen, aan Malva Coach Opleiding. Ik vind het altijd bijzonder om met kinderen te werken. Het contact is vaak heel direct, soms broos en los van de leeftijd is het prachtig om te zien met wat voor persoonlijkheid je te maken hebt. 

Ik heb ervaring in het coachen en begeleiden van kinderen van 9 tot 21 jaar waaronder verstandelijk en lichamelijk beperkte kinderen. Ook heb ik gewerkt met kinderen die het label ‘moeilijk opvoedbaar’ hebben.

FIENTJE nELISSEN

Oprichter/
docent

Therapeut, Coach,Trainer

Trotse mam van 4 volwassen kinderen. 
Ik ben gediplomeerd kindercoach, natuurgeneeskundige, en energetisch therapeut. De
 energie van kinderen vind ik magisch. Van hun onbevangenheid en eindeloze nieuwsgierigheid krijg ik een warm hart. Tijdens de opleiding tot energetisch kindercoach komen er regelmatig persoonlijke ontwikkelingsstukken uit jouw eigen jeugd naar boven. Dat mag er zijn en ik ben er dankbaar voor je daarbij te ondersteunen. 

Naast het doceren aan Malva Coach Opleiding  begeleid ik volwassenen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, assertiviteit, zingeving en zakelijk succes.

KIM VAN DEN DOBBELSTEEN

CO- docentE

Therapeut, Coach

Ik houd van de verhalen van eenieder en van diepgaand contact met mensen. Ik was als kind hoog sensitief. Later, als volwassene merkte ik dat ik daar meer mee wilde. Dat werd een pad met vele inzichten, tools en opleidingen. Toen is ook de ontdekkingsreis naar mezelf begonnen. Naast het co-docentschap aan de Malva Coach Opleiding ben ik mede-eigenaar, van Zen’trum de Verbinding in Tilburg waar ik werkzaam ben als therapeut en coach.

Ik heb de opleiding tot Energetisch Coach en Energetisch Kindercoach bij Malva Coach Opleiding enkele jaren geleden voltooid. Ik voel me zeer verbonden met de werkwijze en de veilige sfeer waarin de opleiding wordt gegeven.

Sluit Menu